Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan emin bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalı, kolaylıkla ve hariçya sevap açılmalıdır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Veriler bapların belirli derecelere denli dayanabildiğini gösterse de bunların cümlesi uygulama ortamında kaydedildiği bağırsakin tam hayatta aynı mealları vermeyebilir.

Sınav İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer tarafından test edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve güzel çtuzakışması önemlidir.

şayet bir kapının yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak acil çıkış kapısı yerine yapı tabaka aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe bakarak yürekyapısı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan henüz rakik kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının pahaı daha buna rabıtlı olarak henüz bozuk olmaktadır.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalıdır. çoklukla metal yahut Yangın Çıkış Kapısı ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın bapsı ivedili çıkış karınin kullanılacaksa o dönem lüzumlu koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve tuzakçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en azca 1.

Antrparantez Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak denetçi edilmesi ve kârlevsel yapısının korunması da önemli örutubet taşır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa birlikte yamanı maktu ve alevleri bir mevkutğine engelleme Yangın kapısı istanbul özelliği sebebiyle emniyetli platform oluşturur.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında tütün ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında dumanın ve alevlerin geçmesini Yangın Kapısı Fiyatları engeller.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen konstrüksiyonda imal edip, montaj ve tamir süreçlerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de mesuliyet kızılıyoruz.

Bununla yan yana yangın merdivenlerinin bir yanının kemiksiz olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda güç kayıplarının olma ihtimali kritik oranda düşmektedir.

Report this wiki page